PRAVILA I UVJETI REZERVACIJE

1. Ponuda
Tuirstička agencija Motosport  posreduje između Gosta i pružatelja usluga (u ime vlasnika i za njegov račun) te tako osigurava gostu uslugu smještaja i najma prema objavljenim informacijama dostupnim na svojim web stranicama, i u dogovorenom terminu, osim u slučaju izvanrednih okolnosti ili više sile.
* Viša sila je okolnost na koju se ne može utjecati jer se ne može predvidjeti, pa samim time niti otkloniti (potresi, poplave, požari, štrajk, terorističke akcije ,ratovi smrt pružatelja usluge ili njegove najuže obitelji)

2. Rezervacija i plaćanje
Upiti za rezervacije primaju se internetom (upitnik na web stranicama, e-mail) ili osobno u prostorijama agencije. Za potvrdu rezervacije potrebno je da Gost, u roku od jednog radnog dana od trenutka prihvaćanja ponude, uplati akontaciju u iznosu od 30% od ukupne cijene smještaja i pošalje e-mailom ili  faksira potvrdu o uplati, dok ostatak iznosa i boravišnu pristojbu Gost plaća na recepciji agencije na dan dolaska u smještajnu jedinicu.

3. Boravišna pristojba 

Prema Zakonu o boravišnoj pristojbi Republike Hrvatske, gost je dužan platiti boravišnu pristojbu istovremeno s plaćanjem usluge smještaja. Boravišna pristojba plaća se na recepciji agencije, te iznosi 1 euro po osobi na dan za odrasle osobe. Djeca od 12 do 18 godina imaju popust od 50% na taj iznos, dok djeca do 12. godina ne plaćaju boravišnu pristojbu.

4. Pravo gosta na promjene i otkaz

Ukoliko Gost želi otkazati rezervirani smještaj ili plovilo, treba to učiniti pismeno (e-mail). 
Za otkaz rezervacije prije više od 80 dana prije početka ugovorenog termina agencija vraća cjelokupni iznos provizije umanjen za 25 eura fiksnih troškova i troškove transfera novca. 
U slučaju da Gost otkaže rezervaciju, nakon manje od 80 dana prije početka ugovorenog termina nema pravo zatražiti povrat uplaćene akontacije. 
Ako se Gost ne pojavi na vrijeme ili otkaže smještaj prije isteka ugovorenog termina, agencija naplaćuje cjelokupni iznos aranžmana.Ako gost nije zadovoljan rješenjem prigovora, ima pravo na sudsku arbitražu. U takvom slučaju bit će nadležan trgovački sud u Šibeniku.

5. Napomena
Uplaćivanjem akontacije gost u cijelosti prihvaća ove Opće uvjete.